Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK

Γίνετε Φίλοι μας στο facebook
Καλωσορίσατε στην επίσημη σελίδα των Ελλήνων του Dortmund * * * Όλο και περισσότεροι φίλοι ξαναβρίσκονται ύστερα από χρόνια χάρη στη διαδικτυακή γέφυρα επικοινωνίας που δημιουργήσαμε.

Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Η Bild ειρωνεύεται τους Έλληνες δια μέσου του Σωκράτη μας

Foto: Getty

Σε δημοσίευμα του Μαρτίου εντοπίσαμε άρθρο της Bild να σχολιάζει τον ποδοσφαιριστή της ''Borussia Dortmund'' Σωκράτη Παπασταθόπουλο ως εξής:

''ENDLICH MAL EIN GRIECHE, DER SPART
Großverdiener Sokratis fährt Kleinwagen''

''ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Ο υψηλά αμειβόμενος Σωκράτης οδηγεί μικρό αυτοκίνητο''

Foto: Gerd Scheewel

Επιτέλους κι ένας Έλληνας που κάνει οικονομία. Ενώ κερδίζει 2.5 εκατομμύρια €,- το χρόνο, αυτός πηγαίνει στην προπόνηση με ένα μικρό λευκό αυτοκίνητο Fiat 500 που το κόστος του δεν ξεπερνά τις 11.950 €,-

Ο ίδιος ο Σωκράτης δήλωσε (σύμφωνα με την Bild), ότι πρόκειται για ένα σούπερ αμάξι για την πόλη. Το αγόρασα πριν 6 χρόνια αλλά το χρησιμοποιεί περισσότερο η φίλη μου.


Επίσης η Bild δεν ξεχνά να αναφέρει ότι οι συμπαίκτες του Σωκράτη παρουσιάζονται στην προπόνηση με πανάκριβα αυτοκίνητα ασύγκριτης αξίας με αυτό του Σωκράτη. Συμπαίκτες του μεταξύ άλλων και Γερμανοί που μάλλον δεν έχουν μάθει να κάνουν οικονομία όπως ο Σωκράτης. Ευκαιρία λοιπόν να διδαχτούν από το παράδειγμα του Σωκράτη μερικές σωστές οικονομικές συμπεριφορές όσο αυτός παίζει για λογαριασμό της γερμανικής ομάδας και τους κάνει την τιμή να βρίκεται ανάμεσά τους γιατί αν συνεχίσουν να κατασπαλούν έτσι τα χρήματά τους και μάλιστα εν μέσω κρίσης, ένας Σωκράτης μόνο ξέρει τι τους ξημερώνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: