Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK

Γίνετε Φίλοι μας στο facebook
Καλωσορίσατε στην επίσημη σελίδα των Ελλήνων του Dortmund * * * Όλο και περισσότεροι φίλοι ξαναβρίσκονται ύστερα από χρόνια χάρη στη διαδικτυακή γέφυρα επικοινωνίας που δημιουργήσαμε.

Σάββατο 4 Μαΐου 2013

ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ 2013 - DORTMUNDΕπιμέλεια κειμένου, βίντεο και φωτογραφιών:
Παναγιώτης Βενέτης

Εντυπωσιακή ήταν καί φέτος η προσέλευση του κόσμου στην Ενορία των Αγίων Αποστόλων στο Dortmund. Ο πένθιμος ήχος της καμπάνας ακουγόταν μέχρι τον κεντρικό δρόμο, που όσο πλησίαζε κανείς προς την Εκκλησία ο ήχος γινόταν εντονότερος και σου άφηνε την εντύπωση ότι βρίσκεσαι στην Ελλάδα.


Ο ανακαινισμένος μας Ναός, πλέον πολύ διαφορετικός από πέρσι, σα να πρόκειται για άλλη εκκλησία, σε ύφος βυζαντινό που δεν έχει να ζηλέψει σχεδόν τίποτα από τους Μεγαλόπρεπους βυζαντινούς Ναούς της πατρίδας μας.


Είχαμε τη χαρά και την τιμή να τραβήξουμε και φέτος σε βίντεο την περιφορά του επιταφίου στο Dortmund. Ελπίζουμε να σας αρέσει η προσπάθειά μας που πιστέψετε μας, για το αποτέλεσμα που εσείς παρακολουθείτε με ένα απλό ΄΄κλικ΄΄, προηγήθηκε πολύς κόπος και χρόνος.


Ο Παντοδύναμος Κύριος να μας δίνει δύναμη και υγεία να ξαναζήσουμε και του χρόνου και κάθε χρόνο τέτοιες μοναδικές στιγμές στην πόλη μας που πλέον έχει τη δική της Ορθόδοξη Εκκλησία για την οποία χαιρόμαστε και καμαρώνουμε γι΄αυτήν.

Καλή Ανάσταση!

V i d e oΕπιμέλεια κειμένου, βίντεο και φωτογραφιών:
Παναγιώτης Βενέτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: