Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK

Γίνετε Φίλοι μας στο facebook
Καλωσορίσατε στην επίσημη σελίδα των Ελλήνων του Dortmund * * * Όλο και περισσότεροι φίλοι ξαναβρίσκονται ύστερα από χρόνια χάρη στη διαδικτυακή γέφυρα επικοινωνίας που δημιουργήσαμε.

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Ελληνικό Γυμνάσιο & Λύκειο Dortmund Eving


Πριν απο δυο μήνες είχαμε ανακοινώσει στην ιστοσελίδα μας καθώς και στο facebook, την επιθυμία φίλων της σελίδας μας, να δημιουργήσουμε ένα φωτογραφικό αφιέρωμα στο παλιό ελληνικό σχολείο Γυμνάσιο & Λύκειο DO-Eving. Πολλοί φίλοι στο facebook περίμεναν με αγωνία αυτό το αφιέρωμα καθώς δεν είναι λίγοι όσοι φοίτησαν το καιρό που υπήρχε αυτό το σχολείο στην περιοχή του Eving.

Ήταν απαραίτητη όμως η συμμετοχή και συνεργασία των φίλων που ήταν μαθητές σε εκείνο το Γυμνάσιο & Λύκειο, ώστε να μας στείλουν κάποιες από τις φωτογραφίες που κρατούν στο προσωπικό τους αρχείο, που να φαίνεται καθαρά το σχολείο και φυσικά να μην υπάρχει κάποια αντίρρηση ως προς τη δημοσίευση των φωτογραφιών στην ιστοσελίδα μας.

Δυστυχώς, δεν συγκεντρώθηκε φωτογραφικό υλικό που να καλύπτει τις ανάγκες του αφιερώματος. Η μοναδική φωτογραφία που ''σώθηκε'' από την εποχή εκείνη είναι η φωτογραφία που βλέπετε στην αρχή του άρθρου. Σήμερα το κτήριο αυτό δεν υπάρχει. Το σημείο όπου στεγαζόταν το ελληνικό Γυμνάσιο & Λύκειο (περίπου στα έτη 1989 - 1996), σήμερα δεν θυμίζει τίποτα από τότε, αφού στη θέση του έχουν χτιστεί διάφορα καταστήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: