Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK

Γίνετε Φίλοι μας στο facebook
Καλωσορίσατε στην επίσημη σελίδα των Ελλήνων του Dortmund * * * Όλο και περισσότεροι φίλοι ξαναβρίσκονται ύστερα από χρόνια χάρη στη διαδικτυακή γέφυρα επικοινωνίας που δημιουργήσαμε.

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

AGORA CASTROP RAUXEL - Ελληνική Κοινότητα Κάστροπ Ράουξελ


Η ελληνική Κοινότητα AGORA CASTROP RAUXEL ιδρύθηκε το 1982 από τις Ελληνίδες και τους Έλληνες που ζούν στην περιοχή. Σε ένα χώρο περίπου 9 στρεμμάτων όπου με τα χρόνια έχει διαμορφωθεί σε πολιτιστικό κέντρο με αμφιθέατρο στο οποίο διοργανώνονται κατά καιρούς διάφορες εκδηλώσεις.

Εικόνα από την επίσημη σελίδα της Κοινότητας 
AGORA CASTROP RAUXEL

Διαθέτει χώρο συναντήσεων (ανοιχτά από τις 17.00 το απόγευμα), μεγάλο προαύλιο χώρο, παιδική χαρά και δύο μεγάλες αίθουσες η μία χωρητικότητας 70 ατόμων και η άλλη χωρητικότητας 150 ατόμων, στις οποίες μπορεί κανείς να διοργανώσει Βαπτίσεις, Γάμους, Μνημόσυνα κ.α. κατόπιν συνεννοήσεως για τις ημερομηνίες με τους υπευθύνους. Τηλ.: 02305 923 040

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ / ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ
Υπάρχει επίσης η δυνατότητα εφόσον έρθει κανείς σε συννενόηση με την Κοινότητα να διοργανώσει προγράμματα / σεμινάρια τα οποία μπορούν να στεγαστούν σε δυο αίθουσες ειδικά διαμορφωμένες για αυτό το σκοπό.

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
Ο χώρος της Κοινότητας AGORA CASTROP RAUXEL, χρησιμοποιείται και ως Ορθόδοξη Εκκλησία την οποία λειτουργεί ο ιερέας της Ενορίας Αγίου Δημητρίου Χέρτεν. Πραγματοποιούνται Θείες Λειτουργίες μία φορά το μήνα και σε μεγάλες εορτές. 
Για τους πιστούς που θα ήθελαν να παρευρεθούν στη Θεία Λειτουργία μπορούν να τηλεφωνήσουν στην Κοινότητα να ενημερωθούν για την ημερομηνία και την ώρα έναρξης. 
Τηλ.: 02305 923 040

Ακόμη περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα της Κοινότητας. 




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: