Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK

Γίνετε Φίλοι μας στο facebook
Καλωσορίσατε στην επίσημη σελίδα των Ελλήνων του Dortmund * * * Όλο και περισσότεροι φίλοι ξαναβρίσκονται ύστερα από χρόνια χάρη στη διαδικτυακή γέφυρα επικοινωνίας που δημιουργήσαμε.

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Θανατηφόρο δάγκωμα σκύλου σε κατσίκα στο Dortmund

Απίστευτο περιστατικό στην πόλη μας με θανατηφόρο δάγκωμα σκύλου σε φιλήσυχη κατσίκα στην περιοχή Berghofen. Σύμφωνα με τοπική εφημερίδα του Dortmund, το περιστατικό πρέπει να συνέβει μεταξύ Πέμπτης και Παρασκευής (21 και 22 Νοεμβρίου), όταν η 65χρονη ιδιοκτήτρια του άτυχου ζώου βρήκε την κατσίκα στο περιβόλι της με σοβαρά τραύματα στο σώμα να υποφέρει από τους πόνους. Κάλεσε αμέσως την κτηνίατρο που παρακολουθεί το κοπάδι της η οποία αναγκάστηκε να προχωρήσει σε ευθανασία του ζώου αφού δεν υπήρχε καμία ελπίδα η κατσίκα να σωθεί από τα τραύματά της.

Απελπισμένη η ιδιοκτήτρια κάλεσε την αστυνομία για να βρεθεί ο ιδιοκτήτης του σκύλου αλλά δυστυχώς δεν βρέθηκε κανείς, ούτε ιδιοκτήτης ούτε σκύλος. Οπότε οι έρευνες της αστυνομίας στρέφονται τώρα σε αδέσποτα της περιοχής και κάνουν έκκληση για οποιαδήποτε πληροφορία που ίσως θεωρηθεί χρήσιμη για την εντόπιση του σκύλου.


Τα υπόλοιπα κατσικάκια που παρέμειναν εντός της μάνδρας είναι όλα καλά στην υγεία τους.

DORTMUND PRESS

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: