Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK

Γίνετε Φίλοι μας στο facebook
Καλωσορίσατε στην επίσημη σελίδα των Ελλήνων του Dortmund * * * Όλο και περισσότεροι φίλοι ξαναβρίσκονται ύστερα από χρόνια χάρη στη διαδικτυακή γέφυρα επικοινωνίας που δημιουργήσαμε.

Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

ΛΗΣΤΕΙΑ 73ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΟ DORTMUND-BRECHTEN


Η εγκληματικότητα φαίνεται δεν είναι μόνο ''προνόμιο'' των χωρών με οικονομική κρίση όπως είναι η Ελλάδα, η Ιταλία και η Ισπανία. Κάνει την εμφάνισή της και στα ''καλύτερα τα σπίτια''.

Ας δούμε τί έγινε σήμερα το πρωί σε ένα πολύ κεντρικό σημείο στην περιοχή του Brechten και μάλιστα στις 09.30 το πρωί.

Σύμφωνα με γνωστή τοπική εφημερίδα, έναν άντρα ηλικίας περίπου 20 ετών αναζητά η αστυνομία που λήστεψε μια 73χρονη γυναίκα από το Lünen, σε κεντρικό σημείο του Brechten. Πιο συγκεκριμένα, στο πάρκινκ της τράπεζας Sparkasse την Τρίτη το πρωί 01.07.2014 στις 09.30 π.μ ο άντρας απείλησε με μαχαίρι την ηλικιωμένη γυναίκα από την οποία άρπαξε και τράβηξε τη χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της, της αφαίρεσε 100€,- καθώς επίσης δαχτυλίδια που φορούσε και ένα σκουλαρίκι.


H αστυνομία τώρα αναζητά έναν άντρα ηλικίας περίπου 20 ετών με ύψος 1,70 έως 1,75 και κάνει έκκληση αν κάποιος περνούσε από το σημείο και είδε το παραμικρό και μπορεί να βοηθήσει για τον εντοπισμό του να επικοινωνήσει με το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: