Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK

Γίνετε Φίλοι μας στο facebook
Καλωσορίσατε στην επίσημη σελίδα των Ελλήνων του Dortmund * * * Όλο και περισσότεροι φίλοι ξαναβρίσκονται ύστερα από χρόνια χάρη στη διαδικτυακή γέφυρα επικοινωνίας που δημιουργήσαμε.

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

ΣΤΟΧΟΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ''COMMERZBANK'' ΣΤΟ DORTMUND

Άρχισαν τα όργανα και στη Γερμανία;
Υποκατάστημα της τράπεζας ''Commerzbank'' έγινε στόχος επιτήδειων στο Dortmund, οι οποίοι με λυσσαλέο τρόπο έβαψαν μέχρι και τα τζάμια. Τί οδήγησε το χέρι του ''Spray-οφόρου'' σε αυτή την απόπειρα; Άγνωστο. Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο υποκατάστημα δέχεται επίθεση. Πριν από μερικούς μήνες όπου το συγκεκριμένο υποκατάστημα είχε ανακαινιστεί, στις τζαμαρίες υπήρχαν σε μορφή αφίσας οι φωτογραφίες των υπαλλήλων της τράπεζας τις οποίες άγνωστοι πάλι και για άγνωστο λόγο, με μαρκαδόρους ζωγράφισαν τα πρόσωπα των υπαλλήλων στις αφίσες βάζοντάς τους μάτια γουρλωτά, μουστάκια, γυαλιά κ.ο.κ

Τούτη τη φορά πάντως φαίνεται να το παρατράβηξαν το ''σχοινί'' αφού η τράπεζα από κίτρινη έγινε κόκκινη με τη μπογιά που χρησιμοποιήθηκε και μάλιστα με πολύ ερασιτεχνικό τρόπο, αφού έβαψαν μέχρι και τα τζάμια. Η κίνηση αυτή όσο κι αν κρύβουμε το κεφάλι μας στην άμμο, φανερώνει κάτι. Τα σημάδια δεν είναι καλά καθώς και στην πατρίδα μας την Ελλάδα κάπως έτσι είχαν αρχίσει τα πράγματα πριν τη μεγάλη κρίση. 

Διαβάστε επίσης:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: