Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK

Γίνετε Φίλοι μας στο facebook
Καλωσορίσατε στην επίσημη σελίδα των Ελλήνων του Dortmund * * * Όλο και περισσότεροι φίλοι ξαναβρίσκονται ύστερα από χρόνια χάρη στη διαδικτυακή γέφυρα επικοινωνίας που δημιουργήσαμε.

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Σε μεγάλες φουρτούνες έμπλεξε η ποδοσφαιρική ομάδα των Ελλήνων του Dortmund FC Fortuna 66

Σε αθλητικούς και οικονομικούς μπελάδες φαίνεται ότι μπήκε η ελληνική μας ομάδα FC Fortuna 66 μετά τις φασαρίες που έγιναν στη λήξη του αγώνα στο γήπεδο της VFB Lünen.

Ο διαιτητής του αγώνα Saban Cakar παρέδωσε ''φύλλο αγώνα'' που ''καίει'' την ελληνική μας ομάδα. Αναφέρεται στη φραστική επίθεση και τις απειλές που δέχτηκε από παίκτες της ''Fortuna'' οπότε το αθλητικό δικαστήριο (Spruchkammer), προχώρησε σε μήνυση κατά της ελληνικής ομάδας. Το δικαστήριο θα γίνει την Δευτέρα 09.12.2013 στις 17.00.


Για όσα έγιναν στον αγώνα της Κυριακής μπορείτε να διαβάσετε εδώ:

Μιλήσαμε με τον Πρόεδρο της ομάδας κ.Ιωάννη Δεληγκιόζη ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ μας αποκάλυψε ότι η ομάδα μπήκε σε περιπέτειες που οικονομικά θα κοστίσουν το λιγότερο 500 €,- – 600 €,- πρόστιμο.

Προβλέπει επίσης 6 μήνες απαγόρευσης από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τους παίκτες Merwan Rachek και Emrah Suludere οι οποίοι δέχτηκαν κόκκινες κάρτες και κατηγορούνται για την επίθεση στον διαιτητή.

Όλα τα βλέμματα πλέον είναι στραμμένα στο δικαστήριο της Δευτέρας όπου θα γνωρίζουμε την τελική απόφαση για τα επεισόδια της Κυριακής που μας πέρασε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: