Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK

Γίνετε Φίλοι μας στο facebook
Καλωσορίσατε στην επίσημη σελίδα των Ελλήνων του Dortmund * * * Όλο και περισσότεροι φίλοι ξαναβρίσκονται ύστερα από χρόνια χάρη στη διαδικτυακή γέφυρα επικοινωνίας που δημιουργήσαμε.

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Τα μάτια ανοιχτά - Τις τσάντες κλειστές - ''Μακρυχέρηδες'' στο Dortmund


Όλο και περισσότερα κρούσματα κλοπής διαπιστώνονται στην πόλη του Dortmund και φαίνεται πως έχουν μαζευτεί πολλές οι καταγγελίες στους σταθμούς των U-Bahn (ΜΕΤΡΟ) και των τρένων γενικότερα, αφού στον πίνακα ανακοινώσεων των δρομολογίων, αναρτάται συνεχώς η ανακοίνωση που βλέπετε στη φωτογραφία.

Σε απλή μετάφραση η ανακοίνωση, λέει:
Τα μάτια σας ανοιχτά και τις τσάντες σας κλειστές. ''Μακρυχέρηδες'' βρίσκονται πάντα ανάμεσά μας. Προσέξτε τους τσαντάκηδες. Προσέξτε κατά την ώρα αναμονής σας στους σταθμούς.

Ειδικά τώρα τις γιορτές των Χριστουγέννων στο κέντρο της πόλης όπου ο κόσμος συνωστίζεται και είναι εύκολο να χάσει κανείς τον έλεγχο, θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί με τα πολύτιμα προσωπικά μας αντικείμενα. Είναι όμορφο που φωτογραφίζουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο και παρουσιάζουμε το παραμυθένιο πρόσωπο αυτής της πόλης τις μέρες αυτές, αλλά δυστυχώς η πραγματικότητα συνεχίζει σε πολλές περιπτώσεις να είναι σκληρή. Και όπως σε κάθε παραμύθι υπάρχει κι ένας κακός λύκος, έτσι κι εμείς στη χριστουγεννιάτικη  παραμυθούπολη του Dortmund θα έχουμε το νου μας μην μας πλησιάσει ''ο δικός μας κακός λύκος''.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: