Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK

Γίνετε Φίλοι μας στο facebook
Καλωσορίσατε στην επίσημη σελίδα των Ελλήνων του Dortmund * * * Όλο και περισσότεροι φίλοι ξαναβρίσκονται ύστερα από χρόνια χάρη στη διαδικτυακή γέφυρα επικοινωνίας που δημιουργήσαμε.

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ DORTMUND ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ


Επιμέλεια κειμένου, βίντεο και φωτογραφιών:
Παναγιώτης Βενέτης

Τα έργα της μεγάλης ανακαίνισης στην Ενορία Dortmund με πρωτεργάτη τον ιερέα της Ενορίας του Ντόρτμουντ, ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο του 2011 και με τη Χάρη του Θεού τελείωσαν τον Μάιο του 2013.

Κι εμείς με την κάμερα της σελίδας, βρισκόμασταν εκεί για να καταγράψουμε σε ηλεκτρονική μορφή την ιστορία που γραφόταν αργά αλλά σταθερά στην Ενορία του Dortmund με χρυσά γράμματα!

Στο βίντεο που θα δείτε προσπαθήσαμε να παρουσιάσουμε όλα τα έργα από την αρχή μέχρι το τέλος, εστιάζοντας στις μεγάλες στιγμές των αλλαγών! Το βίντεο αυτό προκάλεσε αίσθηση καθώς  την ημέρα των Θυρανοιξίων παιζόταν σε γιγαντοοθόνη στον ανακαινισμένο υπόγειο χώρο του Ναού παράλληλα με τις υπόλοιπες εκδηλώσεις της ημέρας εκείνης.

ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

Σε όλους όσοι βοήθησαν άλλος πολύ, άλλος λίγο, άλλος φανερά και άλλος κρυφά ώστε να έχουμε σήμερα έναν Ορθόδοξο Μεγαλοπρεπή Ναό στο κέντρο της πόλης του Dortmund. Ένα Ναό πραγματικό στολίδι, για τον οποίο θα είναι υπερήφανες και οι επόμενες γενιές.


Επιμέλεια κειμένου, βίντεο και φωτογραφιών:
Παναγιώτης Βενέτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: