Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK

Γίνετε Φίλοι μας στο facebook
Καλωσορίσατε στην επίσημη σελίδα των Ελλήνων του Dortmund * * * Όλο και περισσότεροι φίλοι ξαναβρίσκονται ύστερα από χρόνια χάρη στη διαδικτυακή γέφυρα επικοινωνίας που δημιουργήσαμε.

Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Ο ΑΤΥΧΟΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ DÜSSELDORF FLUGHAFEN - DORTMUND Hbf (Video)


Το καλοκαίρι πλησιάζει, τα ταξιδιωτικά γραφεία αρχίζουν σιγά σιγά να ''ανεβάζουν στροφές'', και κάποιοι από εμάς ετοιμάζουν βαλίτσες για να πάνε διακοπές στην πανέμορφη πατρίδα μας με τις ατέλειωτες ομορφιές της. Μόλις όλα είναι έτοιμα, βαλίτσες, εισιτήρια, διαβατήρια, ταυτότητες κ.ο.κ. κάποιοι θα πάνε στο αεροδρόμιο με το αυτοκίνητο ενώ κάποιοι άλλοι θα προ-τιμήσουν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Θα πάρουν το τρένο από τον κεντρικό σταθμό Dortmund Hbf με προορισμό το Düsseldorf  Flughafen. Σχεδόν πάντα όμως, υπάρχει κάποιος που θα τους συνοδεύσει ως εκεί. Είτε απλά και μόνο για παρέα, είτε για να βοηθήσει στις αποσκευές. Κάποιος ''άτυχος'' λοιπόν, θα υποχρεωθεί να πάει ως εκεί για να συνοδεύσει, για να αποχαιρετίσει και να δει το αεροπλάνο που θα απογειώνεται καθώς θα χάνεται στον ουρανό με το αγαπημένο του πρόσωπο μέσα σε αυτό. Και ύστερα; 

Ύστερα ακολουθεί η επιστροφή του ''άτυχου'' από το αεροδρόμιο 
προς το Dortmund.

Ένας τέτοιος ''άτυχος'' ήμουν πρόσφατα κι εγώ, και σκέφτηκα, 
(δεν ξέρω γιατί το σκέφτηκα), να καταγράψω με την κάμερα της σελίδας μας, αυτή την επιστροφή. 


Από το Düsseldorf  Flughafen στο Dortmund Hbf. Ίσως είναι μια ευκαιρία να δουν και να θυμηθούν κάποια πράγματα οι Έλληνες του Dortmund, κυρίως αυτοί που λείπουν πολλά χρόνια τώρα από την πόλη αυτή. Για παράδειγμα, το εναέριο τρένο (χωρίς οδηγό), που συνδέει το σταθμό των τρένων στο Düsseldorf με το αεροδρόμιο, είναι κάτι το εντυπωσιακό.  Δουλεύει σαν ένας οριζοντίου κατευθύνσεως ανελκυστήρας (ασανσέρ). Πολλοί από τους φίλους που λείπουν, προφανώς δεν γνωρίζουν για αυτή την κατασκευή. Είναι λοιπόν μια ευκαιρία να το δουν και να το δείξουν και στους φίλους τους. Επίσης, αν κάποιος ταξιδέψει για πρώτη φορά από την Ελλάδα προς Nordrhein Westfalen (NRW) και χρειαστεί να επιβιβαστεί σε αυτό, να μη βρεθεί προ εκπλήξεων αλλά να γνωρίζει τί τον περιμένει. 


Video

12.05.2013
12.05.2013
 12.05.2013
12.05.2013
12.05.2013
 12.05.2013
 12.05.2013

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: