Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK

Γίνετε Φίλοι μας στο facebook
Καλωσορίσατε στην επίσημη σελίδα των Ελλήνων του Dortmund * * * Όλο και περισσότεροι φίλοι ξαναβρίσκονται ύστερα από χρόνια χάρη στη διαδικτυακή γέφυρα επικοινωνίας που δημιουργήσαμε.

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ DORTMUND


Προσκλητήριο μήνυμα απευθύνει η Διοίκηση της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομάδας FC Fortuna 66 στους Έλληνες του Dortmund να στηρίξουν την ομάδα τους, τουλάχιστον τις Κυριακές στα εντός έδρας παιχνίδια που είναι πολύ κρίσιμα για την ομάδα στο δύσκολο πρόγραμμα που πρέπει να φέρει εις πέρας προκειμένου να παραμείνει στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα (KREISLIGA Α΄).

Πολύ κακή εικόνα και κακή εντύπωση προκαλεί στις αντίπαλες ομάδες το γεγονός ότι η ομάδα παίζει στο γήπεδό της χωρίς τον κόσμο της. Ο Πρόεδρος της ομάδας προσκαλεί τους Έλληνες του Dortmund από αυτή κιόλας την Κυριακή να σταθούν στο πλευρό της ομάδας, να εμψυχώσουν τους παίκτες και να τους βοηθήσουν με την παρουσία τους να φέρουν τα επιθυμητά για την ομάδα αποτελέσματα καθώς κινδυνεύει να πέσει κατηγορία.

Οι φιλότιμες προσπάθειες των παικτών, περιμένουν την ανταπόκριση των φίλων της ομάδας έτσι ώστε να αισθανθούν την ελάχιστη δικαίωσή τους για το χρόνο και τις θυσίες τους προκειμένου να σταθεί η ομάδα στο ύψος της.

Κάθε πότε παίζει η FC Fortuna 66 στο γήπεδό της;
Αυτό ανακοινώνεται έγκαιρα στην επίσημη σελίδα της ομάδας πατήστε εδώ:


Αυτή την Κυριακή παίζει στις 15.00 με αντίπαλο την ''RW Bodelschwingh''.

Πού βρίσκεται το γήπεδο της FC Fortuna 66
Alemania Stadion, Eber Str. 26, 44145 Dortmund
(Στο δρόμο όπως πηγαίνουμε για τις KIRMES)
''Δείτε το χάρτη στο τέλος''


ΚΑΝΤΙΝΑ
Τις Κυριακές που η ομάδα παίζει στην έδρα της, στην Καντίνα του γηπέδου θα βρείτε καφέ, αναψυκτικά καθώς ζεστά λουκάνικα ή σουβλάκια ψημένα στα κάρβουνα με αλατοπίπερο, ρίγανη, λεμόνι και φυσικά ψωμί σε προσιτές τιμές.

Από αυτή την Κυριακή στηρίζουμε την ελληνική μας ομάδα!


Πάμε Fortuna..



Προβολή μεγαλύτερου χάρτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: