Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK

Γίνετε Φίλοι μας στο facebook
Καλωσορίσατε στην επίσημη σελίδα των Ελλήνων του Dortmund * * * Όλο και περισσότεροι φίλοι ξαναβρίσκονται ύστερα από χρόνια χάρη στη διαδικτυακή γέφυρα επικοινωνίας που δημιουργήσαμε.

Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Dortmund Karneval 2014 - Καρναβάλι στο Ντόρτμουντ 2014


Τρελό χορό, δυνατή μουσική και μεγάλη συμμετοχή είχε φέτος το Καρναβάλι του  Dortmund.
Η προσέλευση του κόσμου είχε αρχίσει από πολύ νωρίς, μικροί και μεγάλοι πήραν θέση στο δρόμο από όπου θα περνούσε η μεγάλη αυτοκινητοπομπή των αρμάτων και περίμεναν υπομονετικά το πέρασμά τους. Στο ''Helau'' των αρμάτων ακολουθούσε μια βροχή από καραμέλες όπου μεγάλοι αλλά κυρίως οι μικροί έτρεχαν να μαζέψουν και να γεμίσουν τις τσάντες τους με τα αγαπημένα τους γλυκίσματα. Ο καιρός προσπάθησε να χαλάσει τη γιορτή με ψιλόβροχο που όμως κανείς δεν έδωσε σημασία. Στην γιορτινή ατμόσφαιρα λίγη δροσιά μάλλον καλό έκανε παρά κακό. Μια ξεχωριστή γιορτή που δεν γνωρίζει θρησκείες, δεν γνωρίζει εθνικότητες ούτε χρώματα. Όλοι μαζί ενώθηκαν μασκαρεύοντας τους εαυτούς τους κάνοντας πλάκα ο ένας τον άλλο με τις απίθανες ενδυμασίες τους.

Δείτε το βίντεο που ετοιμάσαμε από το φετινό Καρναβάλι και μοιραστείτε το με τους φίλους σας στην Ελλάδα και σε οποιαδήποτε άλλη χώρα έχετε φίλους και συγγενείς για να δουν κι αυτοί εικόνες από το Καρναβάλι της πόλης στην οποία ζούμε. Και του χρόνου με Υγεία πάνω απ΄όλα και καλή Σαρακοστή!

Videobearbeitung: Panagiotis Venetis

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό.


Bildrechte: Panagiotis Venetis


























  











Videobearbeitung: Panagiotis Venetis

Bildrechte: Panagiotis Venetis

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: