Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK

Γίνετε Φίλοι μας στο facebook
Καλωσορίσατε στην επίσημη σελίδα των Ελλήνων του Dortmund * * * Όλο και περισσότεροι φίλοι ξαναβρίσκονται ύστερα από χρόνια χάρη στη διαδικτυακή γέφυρα επικοινωνίας που δημιουργήσαμε.

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

ΧΩΡΑΦΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ (Video)


Castrop Rauxel

Με μόνο του ''όπλο'' την κάμερα ασφαλείας, αγρότης στην περιοχή Castrop Rauxel, αφήνει τη σοδειά του στην άκρη του δρόμου στεγασμένη σε ένα μικρό σπιτάκι, με το ταμείο επίσης εκτεθειμένο.


Κανείς αναρωτιέται, μα πόση εμπιστοσύνη μπορεί να υπάρχει εδώ, σε αυτή την ερημιά;
Κι όμως για να συμβαίνει τόσο καιρό, σημαίνει ότι λειτουργεί. Ο φίλος μου ο Βασίλης που φαίνεται και στο βίντεο, με πληροφόρησε: ''εγώ όταν περνάω από εδώ, καιρό τώρα, αγοράζω από αυτό το σημείο πατάτες. Την πρώτη φορά κι εγώ μπερδεύτηκα, φώναζα αν υπάρχει κάποιος υπάλληλος να με εξυπηρετήσει, μετά όμως κατάλαβα, ότι εδώ κανείς μόνος του πραγματοποιεί αγοραπωλησία!''


Κάτι παρόμοιο έτυχε να δω σε εκπομπή του κυρίου Ιλία Μαμαλάκη, ο οποίος και αυτός το σχολίασε διότι του έκανε εντύπωση. Τώρα σκέπτομαι πως δεν πρέπει να είναι το μοναδικό. Μάλλον συνηθίζεται στη Γερμανία αυτό.


Αν περιγράψει κανείς στους πατριώτες μας στην Ελλάδα κάτι τέτοιο, θα πιστεύουν ότι τους κοροϊδεύουμε. Έτσι το τραβήξαμε σε βίντεο και εξασφαλίσαμε ένα ντοκουμέντο που δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει.

Σκέπτομαι επίσης πως, αν αυτό γίνεται στην Γερμανία, τότε είναι ανθρωπίνως δυνατό παρόλο που σε κάποιους μπορεί να φανεί εξωπραγματικό, σχεδόν εξωγήινο.

Κι όμως, νά που γίνεται!


Στην Ελλάδα θα μπορούσε να λειτουργήσει κάτι τέτοιο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: