Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK

Γίνετε Φίλοι μας στο facebook
Καλωσορίσατε στην επίσημη σελίδα των Ελλήνων του Dortmund * * * Όλο και περισσότεροι φίλοι ξαναβρίσκονται ύστερα από χρόνια χάρη στη διαδικτυακή γέφυρα επικοινωνίας που δημιουργήσαμε.

Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2014

Οικονομικές αγορές, Πολύ καλές ευκαιρίες.

Όλο και περισσότεροι Έλληνες μετακομίζουν στην πόλη μας και σίγουρα στο νέο τους αυτό ξεκίνημα χρειάζονται κάποιες βασικές βοήθειες. Η κρίση έχει χτυπήσει τα πορτοφόλια αδιακρίτως και οι πολίτες ψάχνουν για οικονομικές λύσεις που θα τους δώσει μια ανάσα τουλάχιστον στην αρχή.


Μεγάλη βοήθεια προσφέρει στο Dortmund η Ευαγγελική Εκκλησία με τις κοινωνικές της υπηρεσίες καθώς και τα ''καταστήματα'' που έχει δημιουργήσει με σκοπό να βοηθηθούν άνθρωποι που τα φέρνουν δύσκολα πέρα. Δεν είναι καταστήματα ανταγωνισμού, αλλά χώροι στους οποίους συγκεντρώνονται διάφορα πράγματα χρήσιμα για το σπίτι όπως:
Ράφια, καναπέδες, καρέκλες, βαλίτσες ταξιδίου, τραπέζια, μικροαντικείμενα, βιβλία, και άλλα πολλά τα οποία προσφέρουν οι συμπολίτες αυτής της πόλης στην Ευαγγελική Εκκλησία έτσι ώστε με τα έσοδα που μαζεύονται να μπορεί και η Εκκλησία να επιτελεί το κοινωνικό της έργο που δεν είναι καθόλου μικρό. Ενημερωθήκαμε πρόσφατα για τις βοήθειες που προσφέρει η Ευαγγελική Εκκλησία (Diakonie) και μας άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις.

Υπάλληλοι των χώρων αυτών, παραλαμβάνουν τα αντικείμενα σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους συντήρησης τα οποία ελέγχουν πριν τα διαθέσουν προς πώληση. Οι τιμές είναι απίστευτα χαμηλές.
Μάλιστα έχουν διαπιστωθεί περιστατικά, που όχι μόνον όσοι έχουν οικονομικές δυσχέρειες επισκέπτονται τους χώρους αυτούς, αλλά ακόμη και ευκατάστατοι.
Για το λόγο αυτό προχώρησαν στην έκδοση ειδικής κάρτας πελατών που μπορεί κανείς να παραλάβει ύστερα από αίτηση με τα απαραίτητα χαρτιά που θα του ζητηθούν... με αποτέλεσμα να δίδεται η δυνατότητα με την επίδειξη της κάρτας αυτής οι αγορές σας να γίνονται ακόμη πιο οικονομικές με έκπτωση έως και 20%.


Εδώ σας παραθέτουμε το φυλλάδιο με τις διευθύνσεις των χώρων αυτών.

  
Άλλες υπηρεσίες της Ευαγγελικής Εκκλησίας μπορείτε 
να βρείτε πατώντας στην εικόνα που ακολουθεί.


ΖΗΤΩ ΒΟΗΘΕΙΑ - ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΒΟΗΘΕΙΑ

Κλείνοντας αυτή την ενότητα, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι, πράγματα και κάθε είδους αντικείμενα που για εμάς είναι πλέον άχρηστα, για κάποιον συμπολίτη μας μπορεί να είναι χρήσιμα. Αντί λοιπόν να πετάξουμε κάποια πράγματα είναι καλύτερα να τα προσφέρουμε στην Ευαγγελική Εκκλησία που αυτή με τη σειρά της θα τα αξιοποιήσει σε κοινωνικό έργο. Αξίζει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: