Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK

Γίνετε Φίλοι μας στο facebook
Καλωσορίσατε στην επίσημη σελίδα των Ελλήνων του Dortmund * * * Όλο και περισσότεροι φίλοι ξαναβρίσκονται ύστερα από χρόνια χάρη στη διαδικτυακή γέφυρα επικοινωνίας που δημιουργήσαμε.

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Where is this place? Gia sou Hellas!


Με μεγάλη χαρά φιλοξενούμε στη σελίδα μας ένα άρθρο ''σωστή διαφήμιση για την Ελλάδα μας'' που κάνει το γύρω του διαδικτύου και είναι γραμμένο από την κα Άννυ Λιγνού (Δημοσιογράφο), Ελληνίδα που ζει στην πόλη του Witten και είναι φίλη της σελίδας των Ελλήνων του Dortmund και όχι μόνο. Η κα Άννυ Λιγνού είναι κάτοχος και διαχειρίστρια της σελίδας e-fungus, ένα ιστολόγιο με πλούσια θεματολογία.

Anny Lignou

Heaven on Earth truly exists, and it is in  Hellas, which is the correct name of Greece. All kind of nature, mountains, forests, rivers, islands, beaches, castles, lakes, seas, rocks, volcanoes, all different, all great !
Here are only a few of the thousands of photos(*from the Hellenic word “photografia”) that we could show you if we had enough space! 
Hellas means the place of light! And thats why:

Της Άννυς Λιγνού

Ο Παράδεισος επί της Γης πραγματικά υπάρχει και βρίσκεται φυσικά στην Ελλάδα. Όλα τα είδη φύσης, βουνά, δάση, ποτάμια, νησιά, παραλίες, πέτρες, ηφαίστεια, θάλασσες! Όλα διαφορετικά, όλα υπέροχα!
Εδώ είναι μερικές φωτογραφίες από τις χιλιάδες που θα μπορούσαμε να βάλουμε αν σήκωνε ο σέρβερ, και αποτελούν ένα μικρό δείγμα για το τι είναι Ελλάδα.
Ελλάς, σημαίνει «οι πέτρες του φωτός» και ο λόγος είναι αυτός:Info:
Κάποιες από τις φωτογραφίες είναι δικές μας, πολλές από αυτές δανειστήκαμε από το διαδίκτυο και από την σελίδα: «Ελλάδα, η πιο όμορφη χώρα» (facebook).
Η εντυπωσιακή φωτογραφία της Θεσσαλονίκης μας ήρθε με e-mail.
Η φωτογραφία της Κέρκυρας με το σταυρό, είναι του Βασίλη Δουκάκη.
Η φωτογραφία του Πόρου, είναι του Βασίλη Τσανάκα.
Η φωτογραφία της Κέρκυρας - Βενετίας, είναι της Λίνας Ανεμογιάννη.
Η προτελευταία φωτογραφία με τίτλο: "Οι Περσείδες «λούζουν» τα Μετέωρα" ελήφθη στις 13/08/2013 από τον Babak Tafreshi που απαθανατίζει με τη φωτογραφική του μηχανή τα «πεφταστέρια» πάνω από τους επιβλητικούς βράχους των Μετεώρων και δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της NASA.
Στην τελευταία φωτογραφία απεικονίζονται: Ο Παρθενώνας, ο Ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο και δεξιά το Αγιο Ορος. Η μεγάλη φωτογραφία είναι από την Σαντορίνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: