Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK

Γίνετε Φίλοι μας στο facebook
Καλωσορίσατε στην επίσημη σελίδα των Ελλήνων του Dortmund * * * Όλο και περισσότεροι φίλοι ξαναβρίσκονται ύστερα από χρόνια χάρη στη διαδικτυακή γέφυρα επικοινωνίας που δημιουργήσαμε.

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Flίxbus - Γνωρίστε τα ''ΚΤΕΛ'' Γερμανίας.


Μια νέα προσπάθεια έχει ξεκινήσει στις μετακινήσεις των επιβατών εδώ και λίγο καιρό, δημιουργώντας ουσιαστικά τα ''ΚΤΕΛ'' Γερμανίας. Σε τιμές ασυναγώνιστες όπως για παράδειγμα: ''Ντόρτμουντ – Κολωνία από 3€,- έως 9€,- η τιμή αλλάζει ανάλογα με την ώρα επιβίβασης'', ενώ η μεταφορά με το τρένο της γραμμής (Regίοnal – Express) για την ίδια διαδρομή ανέρχεται στο εφταπλάσιο της τιμής των Flίxbus.


Τα δρομολόγια που εκτελούν τα λεωφορεία της εταιρίας ''Flίxbus'' σε καθημερινή βάση είναι συγκεκριμένα ενώ σταδιακά προστίθενται νέες γραμμές. Επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της εταιρίας και ψάξτε οικονομικούς τρόπους μετακίνησης για επισκέψεις σε συγγενείς και φίλους που ζουν σε άλλες πόλεις της Γερμανίας ή ακόμα και για μια εκδρομή.

Ο κεντρικός σταθμός επιβίβασης είναι στο ανακαινισμένο πρακτορείο λεωφορείων πίσω από τον κεντρικό σταθμό Hauptbahnhof απέναντι από το κτήριο της ΑRGΕ (Steinstr.) εκεί δηλαδή που βρίσκονται και τα κεντρικά καταστήματα του ταχυδρομείου POST.

Καλές διαδρομές!





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: