Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK

Γίνετε Φίλοι μας στο facebook
Καλωσορίσατε στην επίσημη σελίδα των Ελλήνων του Dortmund * * * Όλο και περισσότεροι φίλοι ξαναβρίσκονται ύστερα από χρόνια χάρη στη διαδικτυακή γέφυρα επικοινωνίας που δημιουργήσαμε.

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Φίλες και φίλοι της σελίδας Έλληνες του Ντόρτμουντ,

σας ενημερώνουμε ότι, το ιστολόγιο μας δεν είναι πλέον ενεργό. Οι διαχειριστές της σελίδας δεν βρίσκονται πλέον στην πόλη του Ντόρτμουντ επομένως είναι αδύνατη και η ενημέρωση της σελίδας με νέα άρθρα.

Επίσης πολλοί φίλοι απευθύνονται σε εμάς με προσωπικά μηνύματα θέτοντάς μας πολλές και διάφορες ερωτήσεις. Το ιστολόγιο που δημιουργήσαμε δεν αντιπροσωπεύει την ελληνική κοινότητα Ντόρτμουντ, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είμαστε εμείς αρμόδιοι και ίσως δεν έχουμε καν το δικαίωμα να δίνουμε πληροφορίες εφόσον υπάρχει και ο κίνδυνος της παραπληροφόρησης.

Τέλος, η σελίδα «Έλληνες του Ντόρτμουντ» παραμένει ανοιχτή και δημόσια προς τους αναγνώστες της ως «ενθύμιο» πλέον, ως ανάμνηση μιας εποχής με πολύ δραστηριότητα.

Υ.Γ. Αν η ζωή τα φέρει έτσι και επιστρέψουμε ξανά στην πόλη του Ντόρτμουντ, τότε σίγουρα το ιστολόγιο «Έλληνες του Ντόρτμουντ» θα ''ξαναζωντανέψει''.

Σας ευχαριστούμε πολύ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: