Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK

Γίνετε Φίλοι μας στο facebook
Καλωσορίσατε στην επίσημη σελίδα των Ελλήνων του Dortmund * * * Όλο και περισσότεροι φίλοι ξαναβρίσκονται ύστερα από χρόνια χάρη στη διαδικτυακή γέφυρα επικοινωνίας που δημιουργήσαμε.

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Grill Saison ist schon geöffnet - Η Γκριλ σεζόν έχει ήδη αρχίσει


Η ''Grill Saison'' έχει ήδη αρχίσει για το Dortmund που τις τελευταίες εβδομάδες ο καιρός βοηθά αφάνταστα με ηλιοφάνεια και ανοιξιάτικες θερμοκρασίες που σε προκαλούν να.. βάλεις στα κάρβουνα φωτιά.


Στα καταστήματα έχουν καταφτάσει οι πρώτες παλέτες με τα κάρβουνα που μας περιμένουν να βάλουμε ένα από τα σακίδια η και περισσότερα στο καρότσι μας. Οι πιο προνοητικοί αγοράζουν και κάνα δυο τσοβαλάκια για το χειμώνα, για τις μέρες εκείνες που αν και κάνει κρύο, ο καιρός επιτρέπει να ανάψει κανείς μερικά κάρβουνα. 


Στα κάρβουνα, μεγάλο ρόλο παίζει η ψησταριά που θα χρησιμοποιήσουμε. Εδώ σας παραπέμπουμε σε ένα άρθρο που σημειώνει μεγάλη επιτυχία έχοντας πολλές αναγνώσεις και πολλές κοινοποιήσεις, για σωστό ψήσιμο στη σχάρα και επιλογής της κατάλληλης ψησταριάς.
Πατήστε εδώ: Κρέας στα κάρβουνα - τα μυστικά της ψησταριάς


Λουκάνικα, μπριζόλες, κοτόπουλα και ό,τι άλλο επιθυμεί κανείς, με τα σωστά μπαχαρικά μπορεί να πετύχει ένα τέλειο αποτέλεσμα. Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη είναι τα πιο βασικά και φυσικά στο τέλος λεμόνι φρέσκο - ΟΧΙ μπουκαλάκι. 

Ψωμί στα κάρβουνα... συνοδευτικό που μπορεί να κλέψει τις εντυπώσεις. Κανείς μπορεί να το ψήσει σκέτο αφήνοντάς το τόσο στη σχάρα έως ότου αποκτήσει ροδοκόκκινες ρίγες, ή μπορείτε να το συνοδέψετε με λίγο λάδι, αλάτι πιπέρι και ρίγανη. ΟΧΙ σπορέλαιο.


ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: